Salong Prospero

Om Salong Prospero

En lång resa har närmat sig sin början

En idé är född

Välmående är nyckelordet på den här salongen. Allt handlar om att kunden ska må bra med sig själv och behandlingarna som erbjuds här bidrar till detta.

Att förenkla vardagen genom att inte behöva raka benen innan ett kalas där klänning ska bäras. Eller att behöva fixa nagellacket varannan dag för att det inte sitter som man vill. Det är A och O för mig. Det ska vara enkelt att leva. Att ge sig själv en stund där man blir behandlad minskar bl.a. stressen och man går från salongen med en mer välmående känsla. Att trivas med sig själv är viktigt. Här underlättar vi det en liten bit på vägen.

Jag som driver salongen har jobbat inom olika yrken genom åren som t.ex. bondpiga, servitris, butiksmedarbetare. Men nu har jag äntligen hittat min passion, det jag är som bäst på och som får mig att må bra.

1 juni 2019 hade jag invigning för min salong i Askersund och arbetar nu heltid med detta efter mammaledighet. Nya utbildningar och nya utmaningar väntas och jag är så glad att jag tog den här chansen!