Salong Prospero

Nagel behandlingar

HÄR HITTAR DU PRODUKTER ATT KÖPA FÖR ATT VÅRDA DINA NAGLAR OCH HÄNDER!

BOKA DIN TID HÄR!

Nytt set gelematerial 2,5h

-Förlängning eller påbyggnad utav den egna nageln med gelematerial. Först görs en minimanikyr, sedan läggs gelematerial på med form och färg efter kundens önskemål samt att vi använder produkter och geléer som passar kundens naglar. Dekorationer ingår i priset. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Tiden för behandlingen hänger helt på vilken utformning, färg och dekoration du vill ha på naglarna. Ange gärna detta vid bokning.

Påfyllning (3-4 veckor) 2h

-Här putsar vi nagelbanden, tar bort färg och slitet material från gelenageln och lägger på nytt och fräscht. Man kan ändra form och färg på detta besök. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättarehandmassage tillsammans med anti-age handräm.

Tiden för behandlingen hänger helt på vilken utformning, färg och dekoration du vill ha på naglarna. Ange gärna detta vid bokning.

Manikyr med Sopolish 1h

-Vid manikyren kommer dina nagelband att putsas, nageln kommer slipas i form och man lägger på Sopolish, som är ett hårt gel lack som härdar i LED-lampan. Manikyren avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Spa manikyr 1,5h

-Spamanikyren består av flera steg: Först börjar vi med ett renande bad för händerna. Sedan masserar vi in en väldoftande handskrubb för att avlägsna döda hudceller som vi sedan tvättar av. Vi penslar på en underbar handmask som sen ska ligga inlindad i handduk 7 minuter för att verka på djupet. Efter det masserar vi in ett handserum, putsar nagelband och lackar naglarna med stärkande, färgat Longwearlack eller Sopolish. Vi avslutar med att massera in nagelbandsolja samt lätt handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Borttagning gelematerial 30min

-Här slipar vi bort så mycket material vi kan från nageln utan att åverka skador på den. Vi putsar nagelband och lägger på stärkande lack samt masserar in nagelolja och ger en lätt handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Åldersgräns på konstmaterial och förlängning är 15år

Vi behandlar inte kunder med nagelsvamp, vårtor eller akuta trauman på nagel/finger.